Molly's Game
HD The Emoji Movie (2017)
онлайн филми

Dragon Hunters / Ловци на дракони 2008

Loading...
Година: 2008
Държава: Германия, Франция, Люксембург
Жанр: Анимация
Режисьор: Гийом Ивернел, Артър Куок
Участват: -
Времетраене: 80 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0944834/


„Dragon Hunters” е една невероятна история за двама ловци на дракони, развиваща се в един приказен свят от острови и океани. Тази митична вселена е изпълнена с безскрупулни мошеници и още куп неграмотни и жалки същества.

Техните притеснения се въртят около две основни правила - яж и гледай да не те изядат. Но този свят страда от една непреодолима чума - чудовищно гладни, мутирали същества, които сеят хаос и разруха. И когато всичко изглежда изгубено, се появяват двамата „спасители“, Гуиздо и Лиан-Чу. Те са ловци на дракони, които за съжаление са далеч от това да са най-добрите. Единственият им истински талант е да претупват работата, с която са се захванали, а най-голямата им мечта е да си купят малка ферма, където да отглеждат миди.

На няколко острова разстояние се извисява крепостта на Лорд Арнълд. Той има проблем. Живее в очакване на завръщането на „Поглъщащия светове“ - ужасяващ дракон, който идва на всеки тридесет сезона за да всява терор и разруха. Никой не е успявал до го победи. Никой не се е завръщал жив от битка с него. Зоуи, по-голямата племеница на Арнълд, е решила да вземе нещата в свои ръце и се среща с Гуиздо и Лиан-Чу. Преследвайки тази своя цел, за избавление от дракона, тя открива героите на мечтите си и е на път да ги изпрати на най-лудото им приключение.Loading...