Ако не ви тръгва някой филм или сериал:
Презаредете страницата с едновременно натискане на клавиши Ctrl + F5 или изчистете кеша на браузера.
Чистене кеш -> Гугъл Хром (видео), 1-3 , 4-5 (снимки), Мозила Файърфокс (видео), 1-2 , 3 , 4 , 5-6 (снимки)
онлайн филми
  

Metallica: Some Kind of Monster (2004)

Loading...
Година: 2004
Държава: САЩ
Жанр: Документален, Филми, Музикален
Режисьор: Джо Берлингър, Брус Синофски
Участват: Джеймс Хетфийлд, Ларс Улрих, Кърк Хамет, Боб Рок, Джейсън Нюстед
Времетраене: 141 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0387412/


Титаните Metallica имат подарък за всички фенове, по случай 10-годишнината от издаването на документалния филм "METALLICA: Some Kind of Monster"

Представен за първи път през юли 2004 г., "METALLICA: Some Kind of Monster" следва живота на бандата в продължение на 3 от най-бурните години в повече от 3-десетилетната им кариера. Филмът осветява живота и характера на всеки от членовете, в най-неподправена форма - зрителят става съпричастен в битките им с наркомания и алкохолизъм, ежедневни драми, негативни реакции от феновете, и почти пълен разпад по време на работа по албума "St. Anger".

Документалната лента е режисирана от всепризнатия тандем Джо Берлингър и Брус Синофски ("Brother’s Keeper", "Изгубеният рай" 1-3) и е отличена с Independent Spirit Award за "Най-добър пълнометражен документален филм".

Преиздадената версия ще включва и допълнителен материал - 25-минутен филм, “Metallica: This Monster Lives”, записан по време на Toronto International Film Festival 2013, на който бандата представи друга документална лента, "Metallica: Through the Never". В бонус материала влиза и интервю с Берлингър и Синофски.

Loading...