Űrvihar
Wonder Woman
онлайн филми
 

Breathe In / Вдишвай 2013

Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Драма
Режисьор: Дрейк Доремус
Участват: Фелисити Джоунс, Гай Пиърс, Бен Шекман, Ейми Райън, Александра Уентуърт, Брендан Дулинг, Хюго Бекер, Луси Девънпорт, Кайл Маклоклан
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1999987


В края на летния сезон музикалния учител Кийт Рейнълдс се отдава на спомените за дните в които е бил един от многото начинаещи изпълнители в Ню Йорк Сити. Междувременно съпругата му Мегън очаква с нетърпение последната гимназиална година на дъщеря им Лорън. За негова голяма радост Кийт е помолен временно да поеме ролята на главен виолончелист на престижния манхатънски симфоничен оркестър.

Докато Кийт е фокусиран върху спомените и работата си Мегън решава да приеме в семейството англичанката Софи, която е пристигнала в Щатите чрез програма за културен обмен на студенти и ученици.

Веднага след пристигането си младата студентка започва постепенно да влияе на динамиката на приемното семейство и в крайна сметка променя животите на всички около нея. Най-голямата промяна сполетява Кийт, който благодарение на Софи разкрива необикновен аспект от своята самоличност.