онлайн филми
  

Carry On Cowboy / Давай, каубой! (1965)

Година: 1965
Държава: Великобритания
Жанр: Уестърн, Комедия
Режисьор: Джералд Томас
Участват: Сидни Джеймс, Кенет Уилямс, Джим Дейл, Чарлс Хоутри, Джоан Симс, Анджела Дъглас
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0059014/


Филмът „Давай, каубой!” е от английската комедийна поредица “CARRY ON”...
Поредицата филми Carry On,  е комедийна поредица, изпъстрена с типичен английски хумор!
Актьорският  състав, както и съставcт на останалия творчески екип - сценаристите и режисьори е относително постоянен. Филмите им изобилстват със скечове, гегове и безумно смешни ситуации. Правят пародии на всичко по-интересно от човешката история и взаимоотношения - като се почне от Клеопатра и Цезар, мине се през Дивия Запад, през болничното обслужване, полицията, филмите на ужасите, та чак до овладяването на безкрайния космос. Самият Луи дьо Фюнес е признавал не веднъж, че тази група британски актьори никога не му омръзва.
Филмът който Ви представяме тук е един от техните най-известни филми - "Давай, каубой", Сигурни сме, че мнозина от потребителите вече са го гледали, но това е повод още веднъж да се посмеят от сърце.
Стодж Сити е малко градче в Дивия Запад, което трепери от терора на стрелеца Ръмпо Кид (Сидни Джеймс) и неговата банда.
За да бъде спасен градът от бандитите, от Вашингтон по погрешка , вместо шериф (MARSHAL в превод е съдия-изпълнител, шериф, началник на полицията),  е изпратен санитарния инженер  Маршал П. Нът (Джим Дейл). Неговият единствен недостатък е, че Маршал е малкото му име.

В бъркотията около новия „шериф“ се забъркват самият Ръмпо Кид, две красиви бар-дами мис Бел (Джоан Симс ) и мис Оукли (Анджела Дъглас), съдия Бърк (Кенет Уилямс) индианците, предвождани от своя вожд Голямата Купчинка (Чарлс Хоутри) и неговият син „Малката Купчинка“ (Бърнард Бреслоу) и …. настава КОМЕДИЯ ОТ ГРЕШКИ.  Дали Маршал Нът ще остане достатъчно дълго време жив, за да помогне на жителите на града? А дали ще остане достатъчно дълго време непрелъстен от чаровните дами? Заслужава да се посмеете…